IQOption in Test

IQOption is een nieuwe makelaar voor binaire opties. We hebben gekeken naar het perron de tijd. Ervaringen hier en testresultaten.

De Binaire Opties Broker IQOption is een nieuw platform van Tenderly Limited, een handelsonderneming gevestigd in Larnaca, Cyprus. De trading software is web-based 100 procent, een rekening kan worden geopend met $ 250.

De borg is gemaakt met een creditcard, zijn verhandelbaar 200 opties op indices, aandelen, grondstoffen en valuta’s. Honoraria, provisies en marges niet de makelaar nodig. De makelaar is niet nederlandse portal gespecialiseerd in Duitsland. Altera scopes zijn Option snelheid, Inzoomen Trader of optie Yard.

Trading instrumenten in IQOption

De opties in het tijdsbestek

• 60 seconden
• 30 minuten
• 60 minuten
• 24 uur per dag
• 1 maand

verhandeld.

Een minimale hoogte voor een transactie niet is opgegeven, het maximale bedrag per transactie optie is 5000 dollar. De handel is altijd (24/7) en ook mobiel beschikbaar via iPhone app. De prijs onderzoek wordt http://binaireoptiesned.com/brokers/optie24/ verricht via Reuters cursussen die onderliggende op de website zal worden aangekondigd uitgevoerd.

Indien een belegger wil een actief dat niet alleen leidt IQOption handel, de makelaar biedt een ondersteuning, die de juiste optie kunnen voorzien. Voor opties, de makelaar stelt 2 punten verdeeld tussen bied- en laatkoersen, het is zijn verdienste. Om deze prijzen te berekenen, worden de Reuters-tarieven toegepast, de laatst bekende (beursgenoteerde) Prijs geldig is.

Als een trading stijl zorgt voor de makelaar Put / Call en One Touch of opties, met een bouwer optie de handelaar kan ook opgeven tot vijf minuten precies het verstrijken tijd van zijn optie. Dit is alleen mogelijk wanneer de call / put-opties in de One Touch opties is dagelijks om 15.00 uur, 16.00 uur en 17:00 uur gefactureerd.

Op de makelaar het systeem niet worden verhandeld op dit moment, de makelaar van mening dat de laatste drie uur van de handelsdag waarop deze onderliggende verhandeld. De belangrijkste reden speelt een rol, omdat IQOption veel aandelen uit de Verenigde Staten of Australië biedt dat daadwerkelijk zal voorlopig niet worden verhandeld op de Europese handel uur.

Momenteel zijn er geen demo-account voor binaire handel. Als de beste demo-account heeft de beproefde Option Fair.

Trading platform en de veiligheid op IQOption

Handelaren moeten handelen volgens de wetten van hun eigen land en in principe 18 jaar oud. Generaal moet handelen aanvrager over voldoende financiële ervaring voor de handel in opties, maar wat IQOption niet duidelijk geverifieerd.

Duitse broker kan het bevel tot ongeveer 2008 door de handelaren op zijn minst in schrijven, dus je moest een effectenrekening te openen, verklaren dat zij bepaalde risico klassen zijn verhandeld als derivaten voor ten minste twee jaar bij de bank.

Yachts kan snel te verliezen zijn geld

Yachts kan snel te verliezen zijn geld

Dit wordt momenteel nauwelijks nog niet opgehaald. Met de algemene staat dat de handelaren voldoende ervaring met de handel moet hebben, de makelaar zorgt voor juridische – maar eerder gesuggereerd – en geeft tegelijkertijd de verantwoordelijkheid hiervoor bij de handelaren zelf voor de registratie een login wachtwoord is alleen voldoende voor opnames van een referentierekening. identificatie moet worden gemaakt met een persoonlijk document.

Soms moet je zijn hart te luisteren. Vertrouw niet op het advies van je vrienden of je oom. Maar altijd luisteren naar je moeder.